Michael Ländin heter jag och är riksdagskandidat. Jag vill att äldre som slitit och byggt upp det här landet ska få höjd pension. Jag vill se mer jämställdhet i Sverige och jag stödjer Metoo-uppropen. Min tredje fråga är jobben. Jag vill att Sverige ska vara ledande på digitalisering. Vi ska vara välutbildade och på så vis få hit framtidens jobb!

Tycker som du som jag? Då tycker jag du ska kryssa mig.

– Det är enkelt. Det här är Socialdemokraternas valsedel – Val till riksdagen. Där är jag på 6:e plats: Michael Ländin.
Du tar en penna. Sen kryssar du i rutan framför. Din röst är jätteviktig för mig.
Om jag får tillräckligt med röster kommer du och jag att kunna driva de här frågorna i riksdagen. Äldrefrågor, Jämställdhet och Jobben med digitalisering

Vill du veta mer om vad jag tycker i olika frågor? Gå in michaellandin.com eller Michael Ländin 2018 på Facebook. Kom ihåg: Din röst är viktig!