🌹🌹🌹 Jag ser mig själv som en modern och genuin Socialdemokrat.  Är idag ersättare i riksdagen där jag vill driva länets alla frågor vare sig det är vattenbrist på Öland, arbetstillfällen i Oskarshamn eller vägar och järnväg i hela länet. Jag är också ordförande i äldreomsorgen i Kalmar och ihela länet när det gäller hjälpmedel.

Mina andra huvudfrågor är:
- Digitalisering Högteknologi . Det handlar om AI, robotisering och digitalisering där Sverige måste också vara ledande för att kunna konkurrera med övriga världen.

- Äldreomsorg där det ska vara roligt att bli gammal. Fokus på socialt innehåll som fika, samtal och promenader men också livsutveckling där äldre kan lära nytt och utveckla sig inom områden som intresserar. #promenadvarjedag  #utihundradeår

- Jämställdhet där kvinnor självklart ska ha hälften av allt. I styrelserummen, i riksdagen och i lönekuverten. Vi män har ett stort ansvar här att inte tiga när vi ser orättvisor. #fiftyfifty

- Miljön och Klimatet. Vi står inför den största utmaningen här någonsin. Ska vi klara att stoppa klimatförändringarna måste arbeta på många olika sätt. Det finns inte en "quick-fix". Teknik, högteknologi, utveckling är självklart men också tydliga mål för att nå dit vi vill.

Du stödjer mig genom att gilla min sida på Facebook. 🌹🌹🌹
https://www.facebook.com/michaellandinpolitiker/

Tack på förhand! / Michael


Här finns alla mina videos >>>