Allas vår tomtemamma Jenny Nyström föddes i Kalmar 1854. Hennes konstnärskap sträcker sig långt bortom de välkända illustrationerna av den svenska tomten. Under sin imponerande karriär producerade hon ett stort antal verk som idag kan ses på museer och i privatsamlingar. Förutom att skapa minnesvärda frimärksillustrationer har hon även fått ge namn åt flera gator.

Nu blir hon äntligen musikal för hela familjen och jag har fått den äran att skriva musiken. 14 nykomponerade låtar tar sin plats. Några av mina favoriter är “Jag har en dröm”, “Göteborg” och “Jag har förlorat min bästa vän”.

Jonas Hellberg som skrev manus till “Ivar – Musikalen” står för både i idé och manus i denna familjemusikal. Det ska bli otroligt spännande. Operasångaren Thomas Björklund Svensson står för regi och skådespeleri samtidigt som demonproducenterna Rydellarna står för produktionen. De kombinerar detta med sång, dans och skådespeleri i toppklass. En kombination som garanterar en fullsatt teater när det närmar sig 22 nov 2025.

Biljetterna släpps 26 sept 2024.