– Vad fasen , nu har de debiterat mitt kreditkort två gånger! Sa jag lite irriterat.
Jag hade köpt tre NU-domäner i november 1997 och fått betala dubbelt.

Jag skrev ett “klagomail” och fick svar inom några timmar. En Mr Bill Semich på NU-domain Ltd bad om ursäkt att de dubbeldebiterat av misstag. Jag skulle få tillbaka pengarna och dessutom bjöd han mig på en gratis domän i 2 år för besväret. Bill hade också kikat på våra hemsidor och undrade om vi ville bli återförsäljare av .NU-domänen i Sverige. Han kunde se att svenskarna gillade NU-domäner.

På den tiden var det oerhört krångligt att registrera .SE-domäner och varje företag fick bara ha EN domän var. NU-domänen var ett alternativ som verkligen låg i tiden.

Efter en tids funderade blev vi återförsäljare och under ett antal år även representanter för .NU-domänen i Sverige. Jag träffade Bill flera gånger under de kommande åren och lärde känna en driven entreprenör med ett amerikanske affärssinne men också en mycket trevlig människa.
Vi är fortfarande idag återförsäljare och har många tusen kunder på tjänsten www.regit.nu. Idag säljer vi även andra domäner och webbhotell.

Jag upplever väldigt ofta att när något negativt inträffar så följer oftast något positivt bara man letar efter det och inte gräver ner sig för mycket i det negativa.

Michael Ländin är VD och medgrundare av FL-Net som bland annat driver Sverige.nu, Mailbox.se, Vinden.se och
Fuska.nu


Source: New feed